Friss: az Activision hivatalosan is bejelentette a csomagokat. A tartalom pontosan az, amit a képeken lehet látni, az új információ viszont az, hogy egyik csomaghoz sem kapnak a játékosok Call of Duty Elite előfizetést. A Hardened Edition 80 dollárba kerül, a Prestige Edition pedig 180 dollárba.

A játék PC-re különleges kiadásban is kapható lesz: a Digital Deluxe Edition 80 dolláros áron kerül forgalomba, s tartalmazza a játék zenéjének digitális változatát, fegyverfestéseket, a Nuketown Zombies és a Nuketown 2025 pályákat, valamint egy letöltőkódot, amivel a miénk lehet a Call of Duty: World at War.



Korábban írtuk: A szivárgás szerint a játék idén újra három kiadásban lesz kapható: az egyik a hagyományos, extrák nélkül érkező verzió, a másik, a kicsivel drágább Hardened Edition, amiben már néhány bónuszt is találunk, és végül a legdrágább, a Prestige Edition, melyet minden földi jóval megtömtek.

Az Activision és az éppen soros Call of Duty-fejlesztő már korábban sem aprózta el a Prestige tartalmát, s most sem hazudtolják meg magukat, ugyanis egy mini robotrepülőgépet rejt a Care Package-ről mintázott gyűjtői kiadás.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

A Prestige Edition egy szép fémdobozban a működő kisgép mellett tartalmazza a játék zenéjét, exkluzív letölthető tartalmakat és két érmét, míg a Hardened Edition a tartalmát tekintve szinte teljes egészében megegyezik a Prestige Editionnel, kivétel persze azt, hogy ebben nem kapjuk meg a repülőt, és a csomagolás is szerényebb.

Mivel hivatalos bejelentés még nem történt, az árakat még nem tudjuk, ahogy az is kérdéses még, hogy a vásárlók kapnak-e Call of Duty Elite előfizetést. Az viszont legalább kiderült, hogy a Nuketown 2025 valóban két kiszerelésben érkezik, egy a zombiknak, egy pedig az élőknek. Holnap várhatóak a hivatalos információk.