Cliff Bleszinski, az Epic volt munkatársa korábban az OXM-nek adott interjúban arra célzott, hogy a Saints Row-játékok sokkal jobban teljesítenének, ha finomítanának a felnőtt tartalmakon, például elhagynák a fegyverként használható műpéniszt. Az SR-széria fölött bábáskodó Volition vezető producere, Jim Boon reagált a felvetésre: „Úgy hiszem, hogy egyedi nyelvezetünk a sikerünk egyik eleme.”

Boon elmondása szerint nem az a kihívás, hogy túlszárnyalják az előző Saints Row-játékot, hanem hogy folyamatosan fenntartsák a szórakozás mértékét a közelbő Saints Row IV-ben. Egy kifejezetten ezért felállított kreatív csapat szállítja az őrült ötleteket, de ezeknek hozzá kell adnia a játékhoz, nem lehetnek öncélúak, emiatt sok elképzelés végezte végül kukában. Persze mindez szép és jó, de tényleg kell nekünk egy gigantikus lila műpénisz? – tehetjük fel a jogos kérdést. Boon szerint igen.

„Sok visszajelzést kaptunk a rajongóktól, akik imádják a fiatalos nyelvezetünket -- néhányuk arra kért minket, hogy menjünk még messzebbre! Végül is a Saints Row 4 meg sem próbálja komolyan venni magát, és jókat szórakozunk a saját kárunkra.”


Ti mit gondoltok, kell ökörködés a Saints Row-ba?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!