Ahogy azt már korábban beharangoztuk, tegnap megjelent a Jewel of the Nile DLC, három friss küldetéssel, új ellenségekkel, fegyverekkel, achievementekkel és egy őrületes végső boss-harccal. A pakk a Steamen 7 euró, de október 23-ig 10% kedvezménnyel vásárolható meg, sőt még bő egy napig a Serious Sam címek is 75%-kal olcsóbban vihetők el, így a harmadik rész 6,99 euró, a komplett pakk pedig, benne az összes játékkal (beleértve az indie mókákat, a klasszikus részeket és az új pakkot is) 61,99 euró helyett mindössze 16,24 euróért zsákolható be (ez azért egy kisebb ááááá...). A Nílus ékkövéről egyébként videónk is van, íme:



A másik fontos hír, hogy a Serious Sam 3 BFE a mai napon megjelent az Xbox LIVE rendszerén is (újabb ááááááá), így akiknek eddig kimaradt az old-school darálás, most bepótolhatják, 1200 MS-pont ellenében (ebbe beleértendő a szólista kampány és a kooperatív mód is, ezt minden forrás kihangsúlyozza -- don't hate me, Trinity, I'm just the messenger), a Jewel of the Nile DLC pedig ugyanennyiért vehető meg. Erről is van némi mozgóképes anyagunk:



És akkor az igazi, nagy áááááááá: az Xbox LIVE megjelenést megünnepelendő a fejlesztők mindenkit meghívtak a kamikaze-hadseregbe: a hivatalos szájt erre dedikált oldaláról letölthetőek mp3 formátumban a fej nélküli harcosok csataüvöltései. Ezek a srácok szerint kiváló csengőhangok lehetnek, amikkel remekül lehet idegesíteni az embereket a zsúfolt buszon... Nos, aki úgy érzi, tartson velük...