A Call of Duty Zombies játékmódja eddig sem volt egy unalmas, sótlan móka, ám a Black Ops 3 még erre is rátesz egy lapáttal, igazi sztárparádéval ajándékozva meg minket. Irány a negyvenes évek!

A Shadow of Evil címre keresztelt mészárszék egy film noir stílusú móka, amelyben a Mágus (Jeff Goldbulm), a Femme Fatale (Heather Graham) a Zsaru (Neil McDonough) és a Bunyós (Ron Perlman) küzd meg a sorsukat irányító titokzatos Árnyember (Robert Picardo) által elébük pakolt kihívásokkal, változatos arzenállal, amelyben épp úgy megtalálható a korhű géppisztoly, mint a rakétahajtású pajzs. A fejlesztéseket a Pack-A-Punch automatából vehetjük magunkhoz, rágó formájában. Íme a trailer, elég ütős kis darab:

A Treyarch ezen kívül, ahogy a tegnap kiszivárgott Juggernog Edition már elárulta, felújítja a népszerű Der Riese pályát The Giant néven, mely a Hardened, Digital és az említett Juggernog Edition bónusztérképe lesz, és amelyben természetesen visszatérnek az előd szinkronszínészei is, azaz Fred Tatasciore, Tom Kane, Steve Blum és Nolan North Dempsey, Nikolai, Richtofen és Takeo szerepében, hogy ott folytatssák a náci kutatóbázis kipucolását, ahol az Originsben abbahagyták.

További jó hír, hogy az Activision egy jótékonysági gyűjtést szervez a Call of Duty Endowment zervezet támogatására, melynek végén az adakozók sorsoláson vesznek részt, és ha nyernek zombiként bekerülhetnek a játékba. Az akció ma indul és egészen augusztus 31-ig tart, a minimálisan felajánlható összeg 10 dollár, a felajánlásokat az Omaze oldalán lehet megtenni. Erről is van videónk, íme:

A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án jelenik meg, az előrendelők automatikusan bekerülnek a bétába, amely augusztus 19-én indul PlayStation 4-en, a PC-s és Xbox One-os teszt időpontját később közlik. A bétázásból sajnos a PS3 és X360 tulajok kimaradnak.