...aminek a magam részéről például úgy is tanújelét adtam, hogy csatlakoztam a játék facebookos rajongói csoportjához. És hogy miért fontos ez? Nos azért, mert most futott be két remek hír is egy üzenetben. Először is a srácok megosztották velünk a Shank első zeneszámát (letölthető erről az oldalról, a kép feletti hivatkozásról), melyet Vince de Vera vancouveri zenész követett el, és amely szerintem valami eszméletlen jól sikerült (simán elmenne egy Tarantino-filmbe...), pont olyan, amilyet egy moziszerű akcióorgiától elvár az ember, igazi adrenalin-flash. És a legjobb még hátravan!

Ahogy a fent belinkelt hivatalos blog postban olvashatják az angolul értők, a srácok nem kispályáztak: kerek perec kijelentették, hogy amennyiben az általam említett Facebook-csoport létszáma eléri a bűvös 1500-as határt, az egész zenei anyagot ingyen, DRM-mentesen közkinccsé teszik. Jelenleg 1248-an vagyunk, úgyhogy nem kell sok hozzá; ha van FB-accountotok, gyertek és csatlakozzatok, és terjesszétek az igét!

És ne feledjétek: augusztus 24-én (PS3-on, 25-én pedig Xboxon) húsba vág a bosszú!

(A galériában találtok két friss háttérképet is, különböző méretekben.)



FRISS! A srácok bajba kerültek: alábecsülték a közösség lelkesedését... A kitűzött célt három óra alatt elérték, a rajongók száma már 2000 fölött jár, így a két zeneszerző, Vince de Vera (mindig Vincent Vegát akarok írni, bocs...) és Jason Garner nekifeküdt a melónak, hogy fogyasztható állapotba keverje a zenei anyagot. Amint végeznek vele, érkezik a cucc, addig is kaptunk egy vérgőzös új háttérképet három méretben, amit már fel is pakoltam a galériába.