A 2013-ban megjelent Skullgirls kellemes kis verekedős cím volt, ahogy Lor kollegina megfogalmazta kiváló tesztjében, mutánsokkal, mély dekoltázsokkal, kivillanó bugyikkal és kontrollercsapkodásokkal. Nos, miután a játék PlayStation 3-on is sikert aratott, a Lab Zero Games elkészítette a PS4-átiratot – ám ez jóval többet kínál, mint az alapmű.

A Skullgirls: 2nd Encore névre hallgató kiadvány sztorimódja például teljes szinkront kapott, az anime filmekből ismerős hangszínészek közreműködésével, ráadásul tartalmazza az eddig megjelent összes DLC-karaktert. Bővültek a játékmódok is: a Challengesben különféle ellenfeleket kell lenyomnunk a megadott feltételekkel, a Trialsban azt kell megmutatnunk, milyen jók vagyunk a kombókban, a Survival Mode pedig egy hordamód, amelyben a folyamatosan érkező ellenségeket kell elfektetnünk, minél gyorsabban és ügyesebben. És van még egy kihívás: egy komplett platina trófeaszett – összesen 43 plecsnit lehet begyűjteni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Skullgirls: 2nd Encore, amely egyébként támogatja a PS3 figth stickeket is, természetesen cross-play lehetőséggel érkezik a teljes PlayStation családra kiterjesztve, azaz együtt játszhatnak a PS4, PS3 és PS Vita tulajok, valamint a cross-buy is érvényes, tehát PS4-re megvásárolva a játékot a PS Vita verziót ingyen tölthetjük le, és vica versa.

A Skullgirls: 2nd Encore már elérhető PlayStation 4-en 24,99 eurós áron, a PS Vita verzió később érkezik, ennek dátuma még nem ismert.