A Bethesda E3 2016-os konferenciáján bejelentett Skyrim Special Editionről szépen lassan egyre több részletet tudhatunk meg, például tegnap kiderült, hogy működni fognak vele a régi modjaink. Ma pedig Pete Hines, a cég PR és marketing igazgatójának Twitter-oldaláról arról értesülhettünk, hogy nem csak modjainkkal, de a régi mentéseinkkel is gond nélkül játszhatunk majd a Skyrim remasterrel.

Pete Hines egy Twitter-bejegyzésben erősítette meg, hogy a Skyrim Special Edition PC-s változata csak a 64 bites Windows-rendszereken fog futni, illetve, hogy ennek megfelelően egy saját, új modkészítő programot is kapunk, amit majd a weboldalukon tesznek közzé. Végül, de nem utolsó sorban pedig azt is megosztotta a PR és marketing igazgató, hogy azoknak a PC-s játékosok, akik rengeteg időt öltek az eredeti verzióba, nem kell aggódnia, mert mentésüket átvihetik az október 28-án érkező Special Editionbe.

Érdemes hozzátenni, hogy ezen hírek csak a PC-s kiadásra igazak, szóval könnyen előfordulhat, hogy ez a megoldás az Xbox és PS játékosok számára nem lesz elérhető.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!