• Megérkezett a Star Wars Battlefront 2 The Last Jedi frissítése
  • Mostantól Finn és Phasma százados is bekerült a hősök közé
  • Ingyenes DLC-t is kapunk Ressurrection címmel
  • A meglévő hősök közül Lando és Palpatine erősebb lett, míg Boba Fett némi gyengítést kapott

Megérkezett a mozikba a Star Wars: Az utolsó Jedik, és ennek örömére a Star Wars Battlefront 2 is kapott egy méretesebb frissítést, mely a filmet illetve az új trilógiát veszi alapul. A 10 GB nagyságú csomagban többek között új hősök, új pályák, új járművek és egy ingyenes egyjátékos DLC is lapul, de a fejlesztők a már kiadott karakterek képességeibe is belenyúltak egy kicsit, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a játék.

A két új pálya közül az első a Crait, amely egy ásványokban gazdag bolygóra visz el minket, ahol az Ellenállás és az Első Rend emberei küzdenek egymással a Galactic Assault játékmódban. Ezzel ellentétben a D’Qar az Ellenállás Az ébredő Erőben látható bázisára kalauzol el bennünket, itt a Starfighter Assault játékmódban tehetjük próbára képességeinket. Ha pedig mindez nem lenne elég, az egyjátékos kampány is három új fejezettel bővül, hála a Resurrection névre keresztelt ingyenes DLC-nek.

A két új karakter szintén Az ébredő Erőhöz illetve Az utolsó Jedikhez köthető, innentől kezdve ugyanis elérhető lesz mind Finn, mind  Phasma százados. A fejlesztők azonban nem csak az új hősökkel törődtek, hanem a régebbiek képességeit is megkavarták egy kicsit, hogy jobb legyen a játék egyensúlya. Ennek megfelelően Lando és Palpatine erősebb lett, míg Boba Fett némi gyengítést kapott.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!