Az októberben bétázó Star Wars: Battlefronttal kapcsolatban végelláthatatlan azon hírek sora, amiben közöljük: valami nem lesz. Ez a hír sem kivétel, ám az űrcsata mellőzése után talán ez fogja a legjobban földhöz vágni a játékosokat: nem lesz lehetőség szerverek keresésére. Legalábbis a konzolokon biztos nem.

A következő kérdés a Redditen lett feltéve: „meg tudja erősíteni, hogy a konzolokon lesz szerverkeresés?” A választ Matthew Everett közösségi menedzser szolgáltatta és imigyen szólt: „a Star Wars: Battlefront nem biztosít lehetőséget a szerverkeresésre, de helyette lesz egy új, skill alapú matchmaking-rendszer.”

Ez a válasz vonatkozhat csak a konzolokra, de magába foglalhatja a PC-s változatot is, mert bár a kérdés konkrét volt, Everett már csak általánosságban beszélt. Természetesen a rajongók egyből kikeltek magukból, és a helyzetet az sem javítja, hogy a PC-s változat felől érdeklődő kérdésekre a hír megírásáig nem érkezett válasz, és az sem derült ki, mi ez az új matchmaking-rendszer.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!