Azok, akik előrendelték a StarCraft 2 történetének végső darabját, a Legacy of the Voidot, azok tegnap óta már játszhatnak a prológussal. A három misszióból álló Whispers of Oblivion hidat teremt a Heart of the Swarm és a Legacy of the Void eseményei között Zeratul főszereplésével. Fontos megjegyezni, hogy ezt később, de még a Legacy of the Void megjelenése előtt mindenki ingyen meg fogja kapni.

Előrendelői bónusz még az is, hogy bejuthatsz a jelenleg is zajló bétatesztelésbe, hogy idő előtt próbálhasd ki a nagy finálé által nyújtott újdonságokat, illetve egy új, egyelőre ismeretlen Heroes of the Storm hős is jár, egy warrior a StarCraft-univerzumból.

A StarCraft 2: Legacy of the Void három kiadásban vásárolható meg: szimpla, Digital Deluxe és Collector's Edition. Bármelyik vásárolod meg már most, garantált a bétába való bejutás, a Heroes of the Storm hős és a prológushoz való korai hozzáférés, de csak az utóbbi kettőhöz járnak extrák. A Collector's Edition keményfedeles művészeti albummal, a játék átvezető videóit tartalmazó DVD-vel illetve a zenei albummal érkezik, míg a Digital Deluxe letölthető nyalánkságokat ad, úgy mint Archon petet a World of Warcraftba, egy Void Seeker „hátast” a Heroes of the Stormba, Protoss kártyamintát a Hearthstone-ba és egy Protoss skint a StarCraft 2-höz. A digitális extrák a Collector's Edition mellé is járnak.

Még valami: mától a Heart of the Swarm önállóan futtatható, vagyis nem szükséges hozzá a StarCraft II: Wings of Liberty.

Webshop ajánló
StarCraft II
  • PC
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!