Xbox 360-ra már megjelent az Aliens: Colonial Marines legfrissebb letölthető tartalma. Ez egy új, megválaszolatlanul maradt kérdéseket tisztázó történettel igyekszik játékra bírni azokat, akik megvették a szinte mindenki által gyűlölt játékot, amivel kapcsolatban egyébként még a sikkasztás vádja is felmerült. 

A csomag a Stasis Interrupted címet kapta, s kapocsként szolgál a filmsorozat második és harmadik része között, illetve remélhetőleg épkézláb módon megválaszol egy furcsaságot is az alapjáték történetével kapcsolatban is -- konkrétan azt, hogy Hicks mit keresett az élők sorában.

„Ebben az új kampányban három új karakter összekapcsolódó történetét élhetjük át; a sztázisból váratlanul felébresztett Lisbethnek és társainak ki kell deríteniük, hogy miért váltott úticélt hajójuk az LV-426 körüli pályát éppen elhagyó Sulaco irányába.” -- írja a hivatalos leírás, amiből azt is megtudjuk, hogy ez az utolsó csomag az Aliens: Colonial Marines Season Passban, tehát több bővítmény már nem fog megjelenni. A Stasis Interrupted 800 MS Pontba kerül, s hamarosan PC-re, valamint PS3-ra is kapható lesz.

Megjelent az utolsó Aliens: Colonial Marines DLC

Aliens: Colonial Marines -- Megjelenés: 2013. február 12. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 4.0 / 256 MB, HDD: 20 GB