Mint ahogy azt a nevéből is kitalálhatjuk, az SSF IV az idén megjelent rendívül sikeres alapjáték felturbózott és kiegészített verziója. A különálló, tehát nem kiegészítőként funkcionáló játékban nyolc új harcos mutatkozik be (eddig csupán T. Hawk, Dee Jay és Juri jelenléte biztos), illetve a játékmeneten is finomítottak ezt-azt a közösség visszajelzései alapján, de ennél több újdonságot sajnos nem kapunk a pénzünkért.

A Super Street Fighter IV bejelentése kacsán természetesen sokan vannak felháborodva, mondván ennyi újítás egy DLC-be is belefért volna, a cég azonban erre azt válaszolta, hogy a játékot nem teljes áron fogják kínálni, illetve azt is hozzátették, hogy aki a játék mindkét verzióját megszerezi, valamilyen ajándékban részesül.

Megjelenés: 2010 tavaszán, egyelőre csak Xbox 360-ra és PS3-ra, de nem kizárt egy PC-s verzió elkészülte.

Super Street Fighter IV JátékképekSuper Street Fighter IV JátékképekSuper Street Fighter IV Játékképek



]{iegészítés: A GameSpot azért ennél többet is elárult, miután végignyomott a játék producerével, Ono Josinorival egy X360-as demót. Ebben a második részből visszatért T. Hawk (ugyanolyan bivalyerős, mint régen) és az új lány, Juri küzdött, aki egy koreai gyors és ruganyos taekwondós. Természetesen, ahogy fent olvashattátok, a régi hősök is átesnek némi tuningon és kiegyensúlyozáson, elsősorban a rajongói visszajelzések alapján, például kapunk új ultrakombókat is (állítólag a bónuszpályák is visszatérnek, de ez még erősen kérdőjeles). A fejlesztők komoly változásokat eszközölnek az online szekcióban is, valószínűleg beépítenek egy lobbyt -- emiatt azonban az SSF4 nem lesz kompatibilis az SF4-gyel ezen a téren. Mindezekkel együtt a GameSpot stábja szerint mindenképpen okos evolúción megy át a játék, megérdemli tehát a "Super" jelzőt.

A galériánkban találtok  már képeket is, alant pedig a kedvcsináló videó bővebb változatát láthatjátok.