GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2011De nem csak a tesztek miatt érdemes most Gurut venni, ugyanis a bemutatórovatunk is legalább olyan ütősre sikeredett, mint az értékelésekkel ellátott rész. Chris egészen a fagyos Stockholmig utazott, hogy megnézhesse a készülő Battlefield 3-at, és most hat oldalon osztja meg veletek a nem mindennapi élményt.

De nem csak a DICE új csodáját láttuk, Londonban kipróbálhattuk a nagy meglepetés Brinket, és játszhattunk az L. A. Noire-ral is. Emellett olvashattok még exkluzív interjút a King Arthur 2 kapcsán, és lerántjuk a leplet a Dead Islandről és a Call of Juarez: The Cartelről is. És ha ez még mindig nem lenne elég, akkor itt lesznek még ]{redenc indie-hírei, illetve megismerkedhettek az OnLive legnagyobb riválisával a Gaikai-jal.

Tesztek terén rég nem látott felhozatallal várunk mindenkit. Összesen 16 ilyen írás található a Guru hasábjain, és ezek között olyan csemegék lapulnak, mint a PC-s Assassin's Creed: Brotherhood, a Crysis 2, a Dragon Age 2, aztán itt a tíz éves múltra visszatekintő Shogun 2: Total War, de nem mehetünk el szó nélkül a Bulletstorm, a Killzone 3 és a The Sims: Medieval mellett sem (ez utóbbihoz ]{redenc még egy hasznos tippek-trükkök részt is összehozott nektek). A teljes tartalmat ide kattintva böngészhetitek át.

Dragon Age 2 JátékképekCrysis 2 JátékképekShogun II: Total War  Játékképek

PC Guru Extra rovatunkban olvashattok tesztet a vadiúj Nintendo 3DS-ről, aztán kicsit elmélkedünk a kézi konzolokról, átnézzük a videojátékok evolúcióját, és olvashattok a lassan mindent körbefonó Facebookról is. A hardverrovatban többek között 2011 legjobb videokártyái kaptak helyet, és kicsit elmélyedünk a Windows rejtelmeiben is.

A DVD-mellékleten most a Zeno Clash várja a játékosokat, magyar felirattal és Steam kóddal (ezt a DVD-korongon találjátok), újra nézhetitek a filmelőzeteseket, lesznek videotesztek (Dead Space 2, SW: Force Unleshed 2, Assassin's Creed: Brotherhood, Test Drive Unlimited 2, Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam), telepíthetitek a Trackmania: Nations Forevert, a retró megszállottjainak pedig feltettük a korongra az első nyomtatott Gurut, méghozzá 1992-ből! A DVD-borítót ezúttal már a DVD-lemezen is megtalálhatjátok, így nem kell szétvágni az újságot, és néhány korábbi cikkünket is megtalálhatjátok a DVD-n, PDF-formában. Jó játékot, jó olvasást mindenkinek!



AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ!

Minden olvasónk, aki most az 576 Kbyte shopokban vásárolja meg a PC Guru 2011/04-es számát, ingyenesen kap a magazin mellé egy Tomb Raider: Underworld játékot. Ha tehát az 576 Kbyte shopban vásárolsz, most két teljes játék birtokába jutsz: a PC Guruhoz csomagolt Zeno Clash-hez és a TR: Underworldhöz. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. FIGYELEM! A vásárlás előtt mindenképpen kérdezzetek rá az akcióra, és ha az eladók nem tudnak a bónusz játékról, akkor kérjétek, hogy hívják fel ez ügyben a budapesti központot.


MIT CSINÁLJAK, HA NEM JÓ A KÓD?

A Zeno Clash-hez tartozó STEAM kódot a DVD-korongon találhatjátok. Ha esetleg bármi gond adódik az aktiválással (például a rendszer nem fogadja el a kódot), akkor írjatok egy levelet a bate(kukac)pcguru.hu címre, és mellékeljétek a kódot is. "Postafordultával" igyekszünk megoldani az esetleges problémákat.

HOGYAN ÁLLÍTSAM MAGYARRA A JÁTÉKOT?

Első lépésként az egész Steamet kell magyarra állítani, ezt a Steam/Settings/Interface menüpontok alatt teheted meg, itt csak át kell állítanod az angol felületet magyarra. A Steam ezt követően újraindul és a Zeno Clash-t elindítva már a játék menüje is honosítva lesz. Ahhoz, hogy a játékban felirat is legyen, a játékon belül a Beállítások/Hang menüben kapcsold be a feliratokat.