A Final Fantasy sorozat atyja nemrégiben arról beszélt, hogy egyelőre nem fog megjelenni a Final Fantasy XV Nintendo Switchre, de a fejlesztőcsapat egyértelműen érdeklődik a konzol iránt. Ugyanakkor szerinte Android alkalmazásokat remekül lehetne futtatni az érintőképernyős gépen...

Tabatának van tapasztalata kézikonzolos címekkel, hiszen a Crisis Core: Final Fanatsy VII PSP-re jelent meg 2008-ban, és remekül sikerült. Most sok más fejlesztő, üzletember, elemző után ő is elmondta, hogy mit gondol a Nintendo új termékéről.

"Dolgoztam kézikonzolos és konzolos címeken is. Az, hogy a Nintendo Switch mindkettőt kínálja, számomra lenyűgözővé teszi a konzolt. Ötleteket keresek, hogyan lehet legjobban kihasználni a konzol képességeit, és ezekből hogyan lehet a lehető legjobb játékélményt kihozni. De nem vagyok abban biztos, hogy ezek most megvannak." -- közölte. "A Nintendo Switch-et a TV-d előtt tartod, a nagyképernyőn játszol, aztán kiveszed onnan, és a konzol maga lesz a képernyő. Fogod a Joy-Conokat és a barátaiddal játszol. De itt nem áll meg a dolog, hiszen úgy használhatod, mint egy tabletet. Különböző alkalmazásokat futtathatsz rajta, mint egy Android telefonon, vagy iPhone-on. Szóval három feladatot lát el egyszerre. Egy álomeszköz ez." -- tette hozzá.

Ti mit gondoltok Tabata szavairól? Igaza van?

nintendo-switch-handheld-breath-of-the-wild-jimmy-fallon-700x389.jpg