• Januárban érekzik a Halo 5 idei első többjátékos frissítése az Infinity’s Armory
  • A folt 2 új multiplayer harcteret és számos egyéb fejlesztést hoz a játékba

Tempósan bővíti a Halo 5: Guradians multiplayer részlegét a 343 Industries csapata, az idei első frissítés például már januárban megérkezhet, igaz, a pontos dátumot még nem fedték fel a fejlesztők. Azt azonban igen, hogy mire számíthatunk az Infinity’s Armory névre keresztelt patch érkezésével.

A Halowaypoint oldalán megjelent részletes posztban a játék közösségi koordinátora, Andy “Bravo” Dudynsky alárulta, hogy a frissítés már a tesztelés végső fázisában van, melyben két új többjátékos térkép, egy új legendás fegyver, és három páncélszett mutatkozik be. Természetesen ezek mellett számos REQ kártyát, skint, és egyéb kozmetikai cuccot is rejt a folt, amikről még nem lebbentette fel a fátylat a szakember, valamint a Forge pályaszerkesztő funkcionalitása is bővül, és persze több javítást is tartalmaz a csomag.

jan-cu-req-posterpreview.jpg

Az új harcterekről azért annyit elárult Dudynsky, hogy az aréna játékmódra szabott Riptide tulajdonképpen a Fathom átalakított változata, míg a Warzone-hoz készült Urban a decemberben debütált Noctus térképet gondolja újra kisebb módosításokkal. Emellett a frissítés telepítése után több időnk (5 másodperc helyett 20) lesz majd arra, hogy a halálunkat követő újraéledést követően felkutassuk holttestünket, és magunkhoz vegyük az elhullajtott fegyvereinket.