Továbbra is TGS, és továbbra is konzolexkluzív játékok, de hát már csak ilyen ez a rendezvény, hogy kevés a PC-s társadalmat is érintő bejelentés, de nem tehetjük meg, hogy ne írjunk egy ekkora játékostalálkozó eseményeiről.

A Microsoft sajtókonferenciáján John Schappert jelentette be, hogy a Namco Bandai fejlesztésében készülő Tekken 6 Xbox 360-ra is ellátogat a jövő év végén. Ez egy rendhagyó bejelentés, hiszen 1995 óta csak és kizárólag a Sony konzoljain jelent meg a híres verekedős sorozat, de pánikra semmi ok, mert Playstation 3-on is meg fog jelenni a játék.

A Namco emberei szerint a játék páratlan realitással és minőséggel fog szolgálni, és ezalatt a tűéles textúrákat, részletes karaktermodelleket és animációkat kell érteni. Az új részben számos visszatérő szereplővel fogunk majd találkozni, de lesznek új arcok is, akik velünk együtt a King of the Iron Fist Tournament bajnoki címére pályáznak. Természetesen új játékmódokkal és egzotikus helyeken elhelyezett arénákkal is számolnunk kell, na meg egy robusztus rendszerrel is, amivel egyedire alakíthatjuk harcosunkat. Az pedig már magától értetődik, hogy az ilyen stílusú játékoknál már szinte alapkövetelménynek számító multiplayer is helyet kap.

Érdekesség, hogy a Tekken 6 Xbox 360-as verziója magában foglalj a japán játéktermekben nemrég megjelent Bloodline Rebellion frissítést is, ami további két karakterrel (Alisa Boskonovich és Lars Alexanderson) bővíti az amúgy is népes szereplőgárdát.