Eredményes hónapon vagyunk túl, hiszen 18 bejelentett pályázatból beérkezett hat, és itt rögtön elnézést is kell kérnem. Sajnos a jelentkezők közül jónéhányan nem tudták beküldeni a tesztjeiket, melynek oka többrétű. Ebbe nem kívánok most belemenni, így akik dolgoztak, időt és energiát fordítottak arra, hogy elkészítsék az írásukat, azoktól kérem, hogy a novemberi pályázatra küldjék be az elkészített anyagot, én pedig ígérem, hogy ez többet nem fog előfordulni.

Visszatérve az októberi pályázatra, a mérleg négy elfogadott, kettő elutasított mű, melyből az egyik majdnem átugrotta a lécet, de néhány kisebb hiba miatt mégsem engedtem át. Látok reményt arra, hogy -Dericho- is sikeres lehet, ha kijavítja a problémás részeket, így neki azt tanácsolom, hogy foglalkozzon még a tesztjével és küldje be újra.

A hosszú felvezetés után ideje győztest is hirdetnem, az októberi pályázat nyertese

  • bodak, a Ghost Master című írásával.

Gratulálok neki, egyben kérem tőle, hogy nevét és postacímét is írja meg, hogy a jutalmat postázhassuk neki. A többiek töltsék fel az elkészített írásokat, aki pedig még nem írta meg, levélben jelezze nekem, hogy kívánja-e fenntartani a foglalását. Természetesen az új jelentkezőket is várom szeretettel!

Útjára indítom a novemberi pályázatot, melynek leadási határideje: december 6. Sok sikert!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!