• Újabb durva hiba a The Divisionben
  • Egy glitch segítségével egymillió pontot is sebezhet a fegyverünk
  • Javítás még nincs
  • Ma 9 órától 11-ig nem mennek a szerverek, karbantartás miatt
  • The Division videoteszt

A bétateszt óta hallhatjuk, milyen problémák nehezítik meg a The Division játékosainak életét: először csalásokról számoltunk be, aztán a Falcon Lost glitch jött, most pedig fény derült arra, hogy egy programhibát kihasználva, mindenkit egyetlen lövéssel elintézhetünk.

A The Division súlyos hibáját a Simplified YouTuber fedezte fel, a trükk alapja pedig a Competent talent, ami alapjáraton 10 másodpercig 13%-kal megnöveli a fegyverünk sebzését, ha azonban egy Competent talenttel felvértezett fegyver és egy másik között gyorsan váltogatunk olyan 5-10 percig, akár egymillió pontos sebzést is elérhetünk. A talentet egy tapadós gránát vagy egy elsősegélycsomag lehelyezésével aktiválhatjuk, és már kezdődhet is a mészárszék -- eddig csak a mesterséges intelligencia ellen láthattuk ezt a glitchet működni, de jó esély van arra, hogy a Dark Zone-ban is alkalmazható.

A Ubisoft még nem adott ki javítást, de ma, magyar idő szerint reggel 9 órától 11-ig szerverkarbantartás lesz, aminek keretében javítják a Falcon Lost missziót, hogy az APC csak C4-es robbanóanyagtól szenvedjen el sérülést, a játékosok pedig azonnal elpatkoljanak, ha belépnek az úgynevezett spawn closetbe. Ezen kívül a játékmenetet és a felhasználói felületet is érinti a karbantartás -- lehetséges, hogy soron kívül a fegyver glitchet is semlegesítik.