A Kingdom Come: Deliverance egy rendkívül sikeres Kickstarter projektként indult három éve, amikor is a Warhorse stúdiónak több mint egy millió fontot sikerült összegyűjteni rá. A játék fejlesztése halad, a stúdió több videós állapotjelentést is tett már, illetve korábbi igéretük szerint 2016 nyárán kellett volna megjelennie a Kingdom Come-nak, azonban egy a napokban tett bejelentésükben közölték, hogy ez nem fog teljesülni, és muszáj lesz egészen 2017-ig várnunk a megjelenésre.

Bár eredetileg 2015 decemberében érkezett volna a realisztikus RPG, viszont azért, hogy minden platformon ugyankkor álljon készen a fejlesztők először 2016 nyárára tolták el a Kingdom Come érkezését.

Most pedig egy újabb nyilatkozatban azt közölte a játékot fejlesztő Warhorse Studios egyik szóvivője, hogy 2016-ban már biztosan nem gyakhatjuk egymást a játék valósághű kardpárbajaiban. Ezentúl sajnos nem kaptunk semmilyen magyarázatot a csúszásra, de én reménykedem, hogy az idei E3-on némileg több információ kerül nyilvánosságra a Kingdom Come állapotáról.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!