Miközben a Jagex Games Studio hegesztgeti a Transformers Universe című MOBA-t, és készül Michael „Bum-Bum” Bay negyedik robotos filmje, az Age of Extinction és az ehhez tartozó játék, feltűnt egy negyedik játékos is, a Rise of the Dark Spark. Hogy mi ez? Azt valószínűleg csak az Amazon szakijai tudnák megmondani, merthogy annak kínálatában jelent meg, majd törölték sebtiben.

Azért sikerült kimenteni azt a csekély információt, amit közöltek róla. Eszerint a Rise of the Dark Spark PS4-en, Playstation 3-on, 3DS-en, Wii U-n, Xbox 360-on és Xbox One-on látja majd meg a napvilágot. A leírás sajnos konkrétumot már nem tartalmazott, csupán annyit, hogy „a hihetetlen Transformers játékfranchise következő darabja, a Transformers: Rise of the Dark Spark egy izgalmas akciójáték lesz, amiben egyaránt kedvüket lelik majd a veterán rajongók és az új játékosok is.” Tömör, de legalább semmitmondó.

Várunk a hivatalos jelentésre, de addig érdemes elmélázni azon, hogy vajon az Age of Extinctionhoz érkezik-e egy mellékszál, vagy netalántán a High Moon Studios folytatja a War of Cybertron és a Fall of Cybertron történetét? Esetleg kapunk egy teljesen új sorozatot? Ti melyiknek örülnétek jobban?

transformers-age-of-extinction-01.jpg