A United Front Games hét elején jelentette be a Triad Wars című játékot, amely egyelőre úgy néz ki, hogy csak PC-re érkezik -- de a konzoltulajdonosoknak sem kell elkeseredniük. 

A United Front Games producere, Justin Bullard egy Reddites kérdezz-felelek kapcsán a következő megjegyzést fűzte a konzolos változatot firtató kérdésre: „Stay tuned!” – vagyis maradjatok velünk. „Sok időt töltöttünk el a motor és a technikai lehetőségek fejlesztésével, hogy biztosítsuk azt, hogy minden platformon fusson a Triad Wars. Egyelőre a PC-re koncentrálunk, de nem fog örökre ottmaradni.

A Triad Wars játékban nem lesz lehetőség női karaktert indítani, mondta el Bullard arra a kritikára, hogy az első trailer nem mutatott hölgyet a videóban. „Jelen pillanatban nem tervezünk ilyet, de egy élő világú játékban az a legjobb, hogy semmi sem lehetetlen benne.” – tette hozzá.

A United Front Games egyelőre ezt a programot fejleszti gőzerővel, csak erre koncentrál, de nem elképzelhetetlen, hogy valamikor érkezzen egy valódi Sleeping Dogs folytatás is. Ti örülnétek neki?