• Elkezdődtek a Two Worlds 3 munkálatai
  • Felújítják a Two Worlds 2-t
  • Call of the Tenebrae és Shattered Embrace címen két új DLC-t is kap
  • A Call of the Tenebrae nemsokára megjelenik
  • Two Worlds 2 teszt

Azután, hogy a TopWare Interactive a Facebook oldalán elújságolta, hogy immár tízmillió példányt értékesítettek a Two Worlds első két részéből, bejelentette: a Reality Pump Studios nekilátott a Two Worlds 3 fejlesztési munkálatainak. Jelenleg koncepciós státuszban van, vagyis még az alapokat tervezgetik, de az elkövetkezendő harminchat hónap alatt tető alá akarják hozni.

És ez még nem minden! A TopWare és a Reality Pump komolyabb motorfelújítást tervez a Two Worlds 2-n, valamint még idén kiadnak hozzá néhány új többjátékos térképet és két, vadonatúj, sztori alapú DLC-t Call of the Tenebrae és Shattered Embrace címen.

A Call of the Tenebrae 2016 második negyedévében fog megérkezni, és ebben hősünk visszatér Antaloorba, ahol szemtanúja lesz Dar Pha meggyilkolásának. A gyilkos egy eddig sosem látott, ocsmány, patkányszerű kreatúrából álló törzs, amit egyszerűen csak The Chosenként ismernek, és ami egy titokzatos, erőteljes mágiát irányít. Tervük egyszerű és félreérthetetlen: ki akarják irtani Antaloort. Hősként ezt kell majd megakadályoznunk.

Ami a felújítást illeti, részletesebbek lesznek a tájak és a karakterek, több in-game elem kerül felújításra, valamint a GUI-t is HD látvánnyal ruházzák fel. Plusz kapunk egy tonnányi achievementet, kooperációs többjátékos módot, mindemellett számíthatunk új tartalmakra is.

two-worlds-2-call-of-the-tenebrae.png