• A G2A közleményt adott ki a törölt játékok ügyében
  • Nem vállalnak felelősséget a felhasználói piactéren történtekért
  • De igyekeznek minél több embert kárpótolni

Tovább gyűrűzik a Ubisoft-ügy. Az egész azzal kezdődött, hogy a kiadó figyelmeztetés nélkül eltávolította több Uplay felhasználó profiljából a Far Cry 4-et, majd másnap jelezték, hogy a szóban forgó kódok illegális úton kerültek az érintett G2Play, a G2A és a Kinguin piacterére, mégpedig az Originen keresztül vásárolták őket lopott bankkártyákkal -- most megszólalt a G2A.

A portál közleményben mondta el, hogy semmilyen mértékben nem felelősek azért, ami az eBay-szerűen működő piactéren történt tranzakciókat illeti, de igyekeznek minden megtenni annak érdekében, hogy rendbe hozzák a történetek. Felajánlották, hogy azok, akik nem vették igénybe a G2A Shield lehetőséget, megvizsgálják, hogy az eladó, tehát a másik fél felelős volt-e a kód visszavonásért, s ha igen, akkor kompenzálják az illetőt. Aki pedig használta a G2A Shieldet, minden további nélkül egy új kódot kap, vagy a pénzét kapja vissza. A G2A Shield egy extra, fizetős szolgáltatás, ami azt garantálja, hogy a vásárló mindig hiteles kódot kap, ha a piactéren vásárol.

Fontos tudni, hogy mindez csak azokra a vásárlásokra vonatkozik, amik a felhasználói piactéren történtek, nem pedig a G2A saját boltjára.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!