Új információk az Arkham AsylumrólA készítők szerint a játéknak nagyon sötét és nyomasztó hangulata lesz, és egyértelműen nem a fiatalabb korosztálynak szánják a művet. Az elmegyógyintézetet szabadon bejárhatjuk, nem leszünk egy-egy szobához vagy emelethez kötve.

A játékmenet leginkább a Splinter Cellekben látottakra hasonlít, de az ott látott lopakodástól azért jócskán el fog térni. Ezt azzal magyarázták a készítők, hogy a lopakodós játékokban az árnyékokban bujkálók egy gyenge alakok, és ez szerintük nem illik Batmanhez.

„Ha megnézel egy lopakodós játékot, azt látod, hogy a gyengeségről és a rejtőzködésről szól, ez nálunk nem ilyen lesz. Itt arról van szó, hogy erős pozícióban vagy, és a többiek nem tudják, hol rejtőzöl. Mi ezt ragadozó játékmenetnek hívjuk, amiben a leggyengébb láncszemet kell kiválasztani.” -– mondta Sefton Hill, a játék rendezője.

Új információk az Arkham AsylumrólMár a bejelentéskor beszéltünk arról, hogy a kedvenc bőregerünknek egy hadseregnyi gonosztevővel kell majd leszámolnia, és ez szó szerint igaz. A játékban helyet kap Joker, Harley Quinn, Killer Croc és Zsasz, valamint koncepciórajzok készültek Penguin, Riddler, Scarecrow, Poison Ivy és Mr Freeze karakteréről, tehát valószínűleg ők is benne lesznek a játékban. Pletykák keringenek arról, hogy Jokert  is lehetőségünk lesz irányítani, de ezt még nem erősítették meg a fejlesztők.

„Rengeteg szuperbűnöző van a játékban, akiket még soha senki nem dolgozott ki ilyen pontosan, és ez lesz az első Batman játék, ahol találkozni és harcolni is fogsz a legnagyobb gazfickókkal.”



Megérkeztek az első hivatalos képek a játékból!