Új játékon dolgozik az Epic Games, derült ki egy gyanús álláshirdetésből, melyet természetesen a NeoGAF szemfüles fórumozói szúrtak ki és kürtöltek világgá. A cég olyan vezető beosztású rendszertervezőt keres, akinek komoly tapasztalata van az online shooterek felépítésében és működtetésében, ám ezen túl ért az RTS-ekhez, az RPG-khez és az MMOG-khez is. Nem semmi polihisztor lesz tehát, aki végül felvételt nyer a Gears of Warral és az Unreallel világhírre szert tett stúdióhoz.

Új játék az Epic Games műhelyéből!

A projektről elárul ezt-azt a hirdetés szövege: többek között azt, hogy egy még bejelentés előtt álló játékról van szó, ami nem a Fortnite, s melyet úgy jellemez a csapat, mint "kompetitív online akciójáték, ami hangsúlyos karakterfejlődését, itemeket és dinamikus gazdasági alrendszert tartalmaz".

Általában itt véget szokott érni a sztori, de a VG247 kapcsolatba lépett az Epic Gamesszel, akik válaszoltak is:

"Valami új és izgalmas projekten dolgozunk, ami sehogy semm illeszthető bele a már létező műfajokba. Egyedien Epic lesz, de ennél több bejelentenivalónk egyelőre nincs." -- áll a szűkszavú közleményben.

Érdekesen hangzik, annyi szent -- csak nem egy MMORPG-n dolgozik az Epic Games? Nem lenne semmi egy lövöldözős MMO-shooter / szerepjáték hibrid a döbbenetes Unreal Engine 4.0 motorral.