• Jövő héten leplezi le új játékát a Ready at Dawn
  • A program a GameStop gondozásában jelenik meg
  • The Order: 1886 teszt

Utoljára akkor hallottunk a Ready at Dawn felől, mikor kiderült, hogy besegítenek az Uncharted 4 csinosítgatásába a Naughty Dognak, és bár abban biztosak voltunk, hogy a God of War: Ghosts of Spartát is jegyző csapat töri valamin a fejét, azt nem tudtuk, hogy min.

A kérdésre persze még most sem tudjuk a választ, bár az nagyon valószínűnek tűik, hogy nem a The Order: 1886 folytatásáról lehet szó, hiszen az IP jogait a Sony birtokolja, de az biztos, hogy a jövő héten mindenre fény derül. Az amerikai videojátékos bolthálózat, a GameStop, mely egy ideje már kiadói minőségben is működik, befektetőknek tartott konferenciáján elárulta, hogy a jövő héten leleplezik második programjukat, mely történetesen Ready at Dawnnál készül.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

„A jövő héten bejelentjük második készülő programunkat, mely a Ready at Dawn fejlesztésében készül.” – mondta Tony Bartel, a GameStop ügyvezető igazgatója.

A GameStop kiadói programjának első fecskéje az Insomniac Games óceánok mélyén játszódó 2D-s akció-kalandjátéka, a Song of the Deep, kíváncsian várjuk hát, hogy mivel rukkolnak elő a The Order fejlesztői ezúttal. Ti mit tippeltek?