Erről az anyagról sokat még nem tudunk, egyelőre a cím ami biztos, és ez egész pontosan így hangzik: The Sims 2 Bon Voyage. Ez ugyebár annyit tesz: „Jó utat” (a '80-as években élőknek beugorhat Desireless és a "Voyage, voyage" című kultikus nóta), és ebből nagyjából máris sejthetjük, hogy bizony az első széria Vacation (Európában: On Holiday) nevű expanziójának lesz az újkori megfelelője (ahogy ugye az Éjszakák nagyjából a Hot Date, vagy a Házi kedvenc az Unleashed „lelki társának” feleltethető meg)

Jöjjön tehát a hivatalos információhalmaz!



„Ragadd ki simjeidet a mindennapi taposómalomból, és vidd el őket három egzotikus helyre! Akár egy buja trópusi sziget luxuslakosztályában pihennek, akár egy kies hegytetőn sátoroznak, akár a Távol-Kelet kultúráját fedezik fel, simjeid teljesen új tevékenységeket élvezhetnek, melyek ellazítják és megfiatalítják őket. Küldd őket csomagolni, közeleg simjeid életének legnagyobb utazása!”

Utazz el álmaid három helyszínére!

Mindegyik hely egyedi látnivalókat kínál és a hely érdekes figuráit, mint a tűztáncos vagy a nindzsa, akikkel simjeid találkozhatnak, és tanulhatnak is tőlük (például egyedi üdvözlési forma vagy táncstílus, melyet hazatérve megtaníthatnak másoknak). Próbáld ki a helyi konyhát, csodáld meg a kulturális nevezetességeket, ahogy simjeid felfedezik ezeket az új helyszíneket.

Küldd el simjeidet kirándulni!

Tengeri kirándulás üvegfenekű hajóban, autós kalandtúrák, és más kiruccanások várják simjeidet, de a boltokban is meglepetésekre bukkanhatnak!

Vásárolj és találj egyedi cuccokat!

Simjeid utazásuk során a boltokban csak itt megvásárolható különleges, egyedi holmikra lelhetnek, például ritka ékszerekre, melyeket viselhetnek, vagy ajándékba is adhatnak. Kutass fel rejtett helyeket, gyűjts kagylót a tengerparton, vagy áss ki kincseket!

Pihenj új turistaszállásokon!

Kényeztesd simjeidet luxusszállásokon, vagy ha spórolni akarsz, válassz egy kényelmes bérleményt. Simjeid élvezhetik a szobaszerviz komfortját, lazíthatnak a gyógyfürdő vizében, és még oly sok minden más vár rájuk...




Nos, ennyit tudunk egyelőre. Ahogy említettem, ez nagyjából a Vacation felújítása. Ott is három hely volt, közte hegyvidék is, táborozással. Lehetett szuvenírt venni, voltak egyedi figurák (az emlékezetes jeti vagy a cápaember), és mindenféle mókák, sőt a fémdetektoros kincskeresés is ismerős lehet. Amúgy az egy igen masszív pakk volt, és nyilván az új körítéssel ez még ütősebb lesz, úgyhogy várjuk szeretettel, ha minden jól megy, szeptember elején. (Korábban voltak hírek egy augusztusi kiegészítőről, Travellin’ Fun néven, az nagy valószínűség szerint ez a csomag, új néven és új dátummal.)