• Kiszivárgott a The Division új trailere
  • A Ubisoft rövid gondolkodást követően közzétette hivatalosan is az előzetest…
  • …amely igencsak hangulatosra sikeredett.

Kénytelen-kelletlen osztotta meg pár órával ezelőtt a Ubisoft a Tom Clancy’s The Division című csapat-orientált akció-RPG friss trailerét, a GameStop videojátékos üzletlánc ugyanis idő előtt élesítette a videót honlapján. Hiába tüntette el a bolt gyorsan az előzetest oldaláról, szemfüles felhasználók gyorsan lementették azt, a felvétel pedig olyan gyorsan kezdett ezután terjedni, mint a játék helyszínéül szolgáló New Yorkot romba döntő halálos kór.

Merthogy a The Divisionben a rettenetes kórság által letarolt, erőszakban és anarchiában tobzódó nagyvárosba vezet utunk, a Strategic Homeland Division nevű szervezet alvó ügynökeként feladatunk pedig nem kisebb, mint helyreállítani a rendet a Nagy Almában, és kinyomozni, hogy milyen események állnak a vírusfertőzés hátterében. Ehhez pedig minden segítséget megad a háttérszervezet, legyen szó különleges felszerelésekről és kütyükről, vagy a bandába verődött túlélők nem éppen pacifista megfékezésére szolgáló fegyverarzenálról.

Küldetésünk ugyanakkor nem lesz magányos, hiszen megannyi online játékosok által irányított ügynök tevékenykedik New Yorkban, a velük való szövetségre lépés nélkül pedig szinte lehetetlen lesz végrehajtani feladatunkat. Persze jól meg kell gondolnunk, hogy kiket engedünk társainkká szegődni, hiszen a farkastörvények uralta romok között az árulás, a csalás, és az orvgyilkosság mindennapos eseménynek számít.

A nyitott világú akciójáték több csúszást követően március 8-án mutatkozik be Xbox One, PS4, és PC platformokon, és ha minden igaz, akkor hamarosan belekóstolhatunk egy bétateszt formájában is a Ubisoft siker várományos alkotásába.