• Január 29-én kezdődhet a The Division zárt bétatesztelése
  • Az egyik áruház alkalmazottja mondta ezt
  • A Ubisoft még nem erősítette meg a dátumot, de esélyes, hogy stimmel az időpont
  • A The Division március 8-án kerül a boltokba

Meglehetősen közel vagyunk már ahhoz, hogy a boltokba kerüljön a régóta várt The Division. Hacsak az utolsó pillanatban nem változnak a tervek, akkor március 8-án megjelenik a program, amiben a megtépázott New York lesz a játszóterünk -- mielőtt azonban még elmerülhetnénk a játékban, van itt egy fontos kérdés: mikor kezdődik a beígért bétateszt?

Nos, a hivatalos álláspont szerint az év elején sor kerül erre, ennél pontosabb dátum azonban még nem érkezett a Ubisofttól, most azonban egy partner látszólag elkotyogta a kezdés időpontját. A Redditen az Immortan_Joe9 nevet használó gamer a FunStock Digitaltól tudta meg, hogy:

A THE DIVISION ZÁRT BÉTATESZTELÉSE JANUÁR 29-ÉN KEZDŐDIK

A FunStock Digital alkalmazottja azt mondta, hogy a kódokat a következő két hétben küldik el, még a teszt kezdése előtt. A dátumot egy központi, a kódokat szállítóval esetenként közvetlen kapcsolatban álló adatbázisból érkezett. Ez persze felveti azt a lehetőséget, hogy csak egy helyfoglaló dátummal állunk szemben, de tekintve a vészesen közelíti megjelenést, nagyon is lehetséges az, hogy pontos dátummal állunk szemben. Másrészt január 29-e egy pénteki nap, ami jó kezdés, ha egy bétáról beszélünk. Az sajnos nem derült ki, hogy meddig tart a béta.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A The Division zárt bétatesztelésére való bejutást azzal lehet garantálni, ha előrendeled a játékot, illetve az aktuális Humble Weekly Bundle keretében meg is veheted a kulcsot, ha meghaladod a csomag átlagárát, ami jelenleg 9,88 dollár. Ha egyik sem opció, akkor feliratkozhatsz a várólistára, de ez persze nem garantálja azt, hogy be is jutsz. A béta PC, PS4 és Xbox One platformon egyaránt elérhető lesz. Az Xbox tábornak egyébként ez lesz a második lehetősége, hogy a premier előtt kipróbálja a játékot, decemberben ugyanis nekik volt egy zárt alfatesztjük.