• Újabb iparági bennfentes nyilatkozott a Silent Hill kapcsán
  • Imran Khan szerint igazak a visszatérésről szóló pletykák

Bár az évnek úgy futottunk neki, hogy nincs túl nagy esély a közeljövőben a Silent Hill visszatérésére, azóta sok minden változott – igaz, hivatalos bejelentés továbbra sem történt, de egyre több pletyka szól arról, hogy titokban már nagyban készül a széria következő felvonása. Ennek kapcsán szólalt meg most egy iparági bennfentes, a rendre megbízható információkat szolgáltató Imran Khan.

ujabb-bennfentes-adott-hitelt-a-silent-hill-visszatereserol-szolo-pletykaknak.jpg

A téma a Kinda Funny podcastben került elő a Kojima Productions új játéka kapcsán, melyről Khan úgy véli, hogy ha egy Silent Hill-jellegű játékról van szó (ahogy arra utaltak már korábban jelek), akkor nem valószínű, hogy a Sony ezúttal ott van a projekt mögött, mint a Death Stranding esetében, hiszen állítólag ők segédkeznek a Silent Hill felélesztésében, és így "ütné" egymást a kép projekt. Ami pedig a pletykákat illeti: a bennfentes szerint nincs okunk kételkedni bennük.

"Úgy vélem, a pletykák hitelesek, és tudom, hogy azok az emberek, akiket szóba hoztak az új Silent Hill-lel, jelenleg dolgoznak valamin" – mondta Khan.