Tegnap csodálhattuk meg először mozgás közben az Insomniac Games törölt Pókemberes multiplayer játékát, ma pedig újabb videó látott napvilágot Spider-Man: The Great Web-ből. Míg az első egy rövidebb kedvcsináló volt, az új már jobban belemegy a sztoriba:

A Nagy Háló (The Great Web) nem más, mint egy interdimenzionális kötelék, ami az összes világ Pókemberének életét és végzetét köti össze. Páran már próbálták megvédeni, de kudarcot vallottak. Ha a Nagy Háló összeomlik, az minden pókképességgel rendelkezőre nézve végzetes, ezért az általunk is ismert Peter Parker arra kéri a többieket, pontosabban azokat, akik képesek a Nagy Hálón át utazni, hogy álljanak össze, és hozzák rendbe ezt a zűrzavart.

Ez tehát a keretsztori az ötfős online mókához, amiről már sohasem tudjuk meg, milyen lett volna játszani, mivel az Insomniac Games törölte a projektet - állítólag már több évvel a nagy 2023-as szivárgás előtt, de nem tudjuk nem észre venni, hogy mennyire előrehaladott állapotot mutatnak a videók. Reméljük azért valamilyen formában előkerül még az Insomniac tervezőasztalán a projekt.