Több hónap telt már el az Insomniac Games-t ért hackertámadás óta, viszont a mai napig bukkannak fel anyagok új, folyamatban lévő, vagy törölt projektekről. A legújabb ilyen tartalom a már korábban elkaszált multis cím, a Spider-Man: The Great Web előzetese.

Ebben a játékban összesen öten hálóhintázhattunk volna New Yorkban, miközben kisebb-nagyobb bűnözőket és szupergonoszokat bírunk jobb belátásra, legtöbbször az öklünkkel. A videót elnézve remek élmény lett volna négy másik pajtásunkkal felfedezni a várost, portálból portálba ugrálva üldözni a rosszakat. Ha az alábbi videó esetleg már nem elérhető, ide kattintva talán még az.

A koncepció szerint a Skarlát Boszorkány nyitott meg különböző portálokat a multiverzumban, az ötfős póksereg pedig többek között a Baljós Hatossal (Sinister Six) küzdhetett volna meg. A narrációt Yuri Lowenthal mondta fel, aki mindhárom Marvel's Spider-Man játékban Peter Parkert keltette életre. Szívből sajnáljuk, hogy már sosem próbálhatjuk ki a The Great Web-et, pedig az előzetes alapján azt is mondhatnánk, hogy lényegében egy kész játékról beszélünk.