A Dishonored 2 is csatlakozott azon játékok sorához, amelyeket rendkívül gyengén optimalizálva adtak ki PC-re, és bár ezen egy első napi patch és két számozott frissítés is igyekezett javítani, még mindig akadnak vele problémák. De talán majd most!

Az 1.3-as verzió viszont nem csak teljesítménybeli és optimalizációs javításokkal szolgál, hanem fejleszt az egér irányíthatóságán és még a sokak által idegesítőnek talált (és eddig kikapcsolhatatlan) Camera Motion Blurt is állíthatóvá teszi. Ezen kívül egy rakás bugfixet tartalmaz – többek között a több monitorral rendelkezők problémáit javítja ki, valamint a beállítások menüben is megoldásra került egy pár hiba. A teljes lista megtalálható a játék Steam-oldalán. Mindezeken túl a fejlesztők ajánlják, hogy az Nvidia esetében a 375.95, az AMD-nél pedig a 16.11.4 verziószámú videokártya illesztőprogram legyen feltelepítve a teljes siker érdekében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Mit gondoltok? Szerintem a rossz első benyomás ellenére is jó látni, hogy a stúdió ennyire igyekszik helyrehozni a hibáit.