Nem veszem készpénznek az állításaikat, remélem mások sem, tehát maradjon ez egy hihető pletyka addig, amíg az EA meg nem erősíti. Ezt elmondva vágjuk is bele a dologba.

Újabb Undercover hírek és képekElőkerült a játék térképe, amire ha vetünk egy pillantást, rögtön látszik, hogy hatalmas lesz a játéktér. Palm Harbor, Port Crescent és Sunset Hills Mountains bejárása nagyjából 8 percbe fog telni csúcssebességgel. A versenyek a hegyekben, a kül- és belvárosokban, és a gyárak területén zajlanak majd, Számítsuk arra, hogy sok kis elkerülő út lesz, amivel gyorsan lerázhatjuk a zsarukat, illetve a versenytársaink elé kerülhetünk.

Napszakváltozás nem lesz, csak a reggeli órában, pontosabban 6 óra környékén fogunk száguldozni, ezért olyan sárgás színű a játék képi világa.

Már korábban beszéltünk arról, hogy javítottak az autók kezelésén, és ezt az NFS Unlimited is megerősítette. Az elmondásuk szerint a Pro Streetben használt fizikai motort ültetik át az új részbe, természetesen javított és kiegészített állapotban. Ennek következtében az autókat könnyebbnek érezni és jobban tapadnak az úthoz, valamit nagyon könnyű lesz a beígért filmes trükköket végrehajtani.

Újabb Undercover hírek és képekA játékból kimarad a drift és a gyorsulás, viszont a körverseny, sprint, és kanyonfutamok megmaradtak, plusz még az új Highway Battle is csatlakozik a repertoárhoz. Megint lesz nitró és Speed Breaker, utóbbival az időt lassíthatjuk le, ezzel csak annyi kitételt tettek a fejlesztők, hogy mielőtt újra használnánk, előtte teljesen ki kell fogyasztanunk azt. Ismét lesz draft, ez az, amikor az előttünk lévő kocsi szélárnyékot biztosít nekünk, és ezzel mi sebességre teszünk szert.

Visszatér a teljesítmény- és optikai tuning, utóbbival együtt az Autosculpt egy javított formában. A festésrendszer megváltozik, most már a kocsi összes darabjait más és más színűre festhetjük, ha úgy tartja kedvünk. A törés csak a külsőt fogja rongálni, különösebb hatással nem lesz a teljesítményre. Ismét nincs belső nézet, és a visszapillantó tükör is elmaradt, valamint osztott képernyő sem lesz. A Photomode-ot viszont újra köszönthetjük, de nem valószínű, hogy videókat is lehetne majd vele rögzíteni.

A játék története bonyolult és karaktercentrikus lesz. Ahogy már mindenki tudja, a főszereplő egy beépített rendőr lesz, akinek le kell kapcsolnia a városban garázdálkodó bűnszervezetet. A játék női főszereplője Maggie Q lesz, de szerepelni fog Christina Milian és sokan mások is.



Végül pedig következzen a képek áradata.

Ui.: szerintem ez utolsó négy kép csak a photoshop mestereinek munkája.



]{iegészítés:
és akkor jöjjön pár fontosabb tény az EA hivatalos sajtóanyagából:

  • A teljesen új, egyedi, kifejezetten a játékhoz írt motor neve Heroic Driving Engine.
  • A játék világa, Tri-City Bay Area 80 mérföldnyi utat fog tartalmazni, közte egy hatalmas sztrádarendszert, itt fognak zajlani az akár 180 km/h-s üldözések, menekülések.
  • Megújul az MI, a zsaruk még okosabbak és agresszívebbek lesznek, hogy minél gyorsabban és hatásosabban lekapcsoljanak minket.
  • Mint volt róla szó, az autók testre szabása, a valós sérülésmodell és a szintén valós vezetési fizika szintén helyet kap a csomagban.
  • Az autók között olyan csodákat találunk, mint az Audi R8, a BMW M6, vagy a Lexus IS-F.


Friss: Íme egy felvétel, amin valaki az Undercover demójával játszik a Games Conventionön. A videónak kicsit rossz a minősége, meg rövid is, de több, mint a semmi. Az én tippem az, hogy egy Highway Battle-t látunk, de persze lehet, hogy tévedek.





Megérkezett a játék hivatalos borítója, ami szerintem szép lett, valamint megnyílt a játék hivatalos weboldala, ami szintén nem csúnya.

Újabb Undercover hírek és képek