• Az Umbrella Corps-ban a Resident Evil 2 két térképén is lövöldözhetünk
  • A programhoz 15 euróért megvásárolhatjuk az extra cuccokat rejtő Upgrade Packet
  • Az előrendelők további ajándékokat kapnak

A júniusban megjelenő Umbrella Corps a Resident Evil univerzumában játszódik, csak éppen a sorozat hagyományaitól eltérően nem a horrorra és a lopakodásra, hanem a nonstop lövöldözésre koncentrál. Hogy az ismerős érzés mégis meglegyen, arról a széria jól ismert játéktereinek beemelésével igyekszik gondoskodni a Capcom, az új trailerben ezekből pedig kettős is kapunk, méghozzá a Resident Evil 2-ből.

A Raccoon City és a Police Department térképek szinte ellentétei egymásnak: előbb jól belátható, nyitott utcákat és fedezékként használható járműveket, utóbbi pedig szűk, labirintusszerű csatornarendszert kínál, kevés búvóhellyel, így a taktikai pajzsok használata itt kiemelkedően fontos szerephez jut majd.

A mai naptól már előrendelhető az Umbrella Corps, így a Capcom bejelentette az Upgrade Pack nevű kiegészítő csomagot a játékhoz, mely 15 euróért cserébe Resident Evil karakter skineket, plusz fegyvereket, extra animációkat, maszkokat (Chris Redfield, Albert Wesker, Leon S. Kennedy, Barry Burton és Jake Muller karakteréhez), sisakokat és egyéb kozmetikai jellegű felszereléseket tartalmaz. Az Umbrella Corps Deluxe Edition változata alapból magában foglalja az Upgrade Packet, igaz, a különleges kiadásért 40 eurót kér a Capcom.

A játék PS4-es és Steames előrendelői egyaránt megkapják a Fashion Victim Pack névre keresztelt csomagot, aminek hála különleges színekkel dobhatják fel a fegyvereik és a páncéljaik megjelenését. A játékra a Sony konzoljai most befizetők ráadásként egy dinamikus PS4-es témát is kapnak az Umbrella Corps héttérképeivel, ikonjaival, hangjaival és zenéjével gazdagítva.