Unreal Tournament 3 - megjelenés és képözönA legutóbbi OXM (külföldi konzolos magazin) beszámolója alapján a játékban 3-4 tucatnyi multiplayer pálya lesz, míg az egyjátékos mód ennél többel fog rendelkezni. További érdekesség, hogy úgy tűnik, a páncélokon lesz valamilyen kis világítás, így sötétben is ki lehet venni az alakokat, illetve lehet követni a mozgást. Emellett érkezett temérdek szebbnél szebb kép, egy videó és egy fontos bejelentés is.

A tegnap esti Sony sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozták, hogy idén év végén, novemberben jelenik meg az Unreal Tournament 3, PC-re és Playstation3-ra egyaránt. Ez azt jelenti, valamikor október vége - november eleje felé számíthatunk egy demóra, ha még tartják azt az ígéretet, miszerint erre a platformra érkezik először a kipróbálható és a teljes verzió is. A legújabb trailert megtekinthetitek alant, a magasabb felbontású videót pedig letölthetitek tőlünk.




Akinek van rá lehetősége, az a GameSpot oldalán élőben is megnézheti a játékot ma este 20 órától egy műsor keretén belül, melyben a kiadó, a Midway mutatja be az Unreal Tournament 3-at, a Strangleholdot és a BlackSite: Area51-et!