Hamarosan alaposan megújul a szépen fejlődő Star Citizen. Az alfa 2.0 legnagyobb újítása a három vadonatúj repülési modell lesz, amelyekkel mindenki a maga szájíze és persze, az adott helyzetnek megfelelően reptetheti űrhajóját.

A Precision modellt választva űrhajónk végsebessége és gyorsulása csökken, cserébe finomabb manőverezésre lesz képes, míg a Cruise modell ennek éppen az ellenkezője, ott a sebesség az irányíthatóság rovására megy. A harmadik repülési lehetőség, az SCM (Space Combat Maneuvering) hasonlít a jelenlegi Arena Commander repülési modellre, annyi különbséggel, hogy ebben dinamikusan lesz optimalizálva a hajó harci értéke a sebesség, gyorsulás és erő függvényében.

Újdonság a Quantum Travel, ami a hatalmas távolságok átszelését biztosítja rövid idő alatt, illetve lehetővé teszi, hogy a lassabb hajók meglógjanak a gyorsabbak elől. Persze ez a sebesség extrém veszélyes, így a számítógép automatikusan lekapcsolja majd a quantum hajtóművet, ha ütközés vagy más, halálos probléma léphet fel.

Az alfa 2.0 emellett rengeteg javítást és fejlesztést fog tartalmazni, ezekről a Star Citizen honlapján igen részletesen és hosszan olvashattok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!