• Akad pár érdekes easter egg
  • Például a Nelson és Murdock ügyvédi iroda
  • Ami a folytatásban már elköltözött Hell's Kitchenből

Az Insomniac első Pókember-játéka, a 2018-as Marvel's Spider-Man már büszkélkedhetett Matt Murdock/Daredevil (Fenegyerek) utalásokkal. Peter egyik hátizsákjában például megtalálható volt az ügyvédi iroda, a Nelson és Murdock névjegykártyája. A folytatásban még több easter egg került elő az igazságosztóval kapcsolatban. Ott van például a Fogwell's Gym, ami arról híres, hogy ott edzett Matt apja. Már az előző játékba is bekerült a Nelson és Murdock ügyvédi iroda, ami arra engedett következtetni, hogy Fenegyerek valamiképp megjelenik a városban. Ez sem az alapjátékban, sem a kapcsolódó DLC-trilógiában nem valósult meg, de talán most eljön ennek is az ideje!

f9ds6ujweaangy.jpg

A rajongók úgy vélik, hogy a történet többről szól, főleg, hogy az egyik mellékküldetés végén Peter "ügyvéd barátokat" említ, akik segíthetnek megoldani néhány jogi ügyet. A Hell's Kitchenben található Nelson és Murdock irodánál a Marvel's Spider-Man 2-ből pedig kiderül, hogy az ügyvédi iroda cégtáblája már nincs az épületre erősítve. A játék kreatív igazgatóját, Bryan Intihart az IGN kérdezte a dologról, amire ő csak annyit reagált: "Ez egy nagyon jó kérdés. Maradjatok velünk, hogy kiderüljön!" Intihar ezzel talán arra célzott, hogy Fenegyerek akár egy DLC formájában is tiszteletét teheti az idei év legnagyobb sikerjátékában, amint a két Pókembernek segít fenntartani a rendet.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!