• Rengeteg ruha került be
  • És még továbbiak érkeznek

A nemrég megjelent – és egészen sikeres – Marvel's Spider-Man 2-ben 68 ruhát lehet feloldani Miles és Peter számára, nem számítva az alternatív öltözékstílusokat, amelyeket mindkettőjükhöz felszerelhetünk. Ez mindenképpen elismerésre méltó mennyiség, de a közösség egy része így is sajnálja, hogy számos korábbi öltözet nem került be. A Twitteren NebsGoodTakes közzétett egy képet, amelyen azt a 29 ruhát mutatja be, amely sajnos nem került át a folytatásba.

Az Insomniac Games a 2018-as Marvel's Spider-Manhez és a 2020-as Miles Moraleshez is új ruhákat adott a megjelenés utáni frissítések által. A stúdió már megerősítette, hogy vadonatúj öltözetek érkeznek Peter és Miles közös kalandjához, de ezek mellett továbbra is fennáll a lehetősége, hogy a régebbi ruhák is visszatérhetnek egy-egy ingyenes update formájában. Eközben az is kiderült, hogy Rhino is benne van a Marvel's Spider-Man 2-ben, csak épp nem úgy, ahogy gondolnánk – a részletekért ERRE tessék!

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!