• Október 20-án jelent meg a Marvel's Spider-Man 2
  • Ami az év egyik legjobb játéka lett
  • A debütáláshoz a Sony belsős stúdiói is gratuláltak az Insomniac Games-nek
  • Méghozzá csodás művészi munkákkal

Mostanra minden képregényrajongó megtapasztalhatta, hogy milyen nagyszerű élményt kínál a 20-án megjelent Marvel's Spider-Man 2, ami bátran nevezhető az egyik legjobb szuperhősős játéknak, ami valaha készült. Az Insomniac Games egy minden eddiginél részletesebb játszóteret alkothatott a PlayStation 5 erejének köszönhetően, de emellett a történet és a karakterek terén is brillírozik a program, az addiktív játékmenetről már nem is beszélve. A program tehát remekül illeszkedik a Sony közel hibátlan felhozatalába (az elmúlt éveket tekintve legalábbis kevés botlása volt a cégnek), amihez természetesen a többi belsős stúdió is gratulált az álmatlanságban szenvedő bagázsnak, méghozzá remekül sikerült művészi munkák képében, melyeket most egy galériába (a teljes nézetért ne felejtsetek el kattintani!) gyűjtöttünk össze nektek, íme:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Bend Studio alkotásán nem meglepő módon John. Deacon St. John oldalán menekülnek a pókarcok a fertőzöttek hordája elől, míg a Santa Monica Studios kreálmányán Kratos és Atreus élhetik át a hálóhintázás örömét. Emellett természetesen a Naughty Dog is fejet hajtott az Insomniac előtt egy The Last of Us Part 2 témájú képpel, ahogy a Ghost ot Tsushima és az InFamous-széria miatt ismert Sucker Punch Productions, a Guerrilla Games (Horizon, Killzone) a Firesprite (Horizon Call of the Mountain) és a Media Molecule (Dreams, LittleBigPlanet) sem akart kimaradni a szórásból. A PlayStation család tehát összetart a rivalizálás helyett, mi pedig már alig várjuk, hogy a következő nagy dobás kapcsán is szülessenek hasonló remekművek.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!