• Gond van a Marvel's Spider-Man 2 telepítésével
  • Legalábbis fizikai példányok esetén
  • Többen is arra panaszkodtak, hogy 36%-on megáll a folyamat
  • Az Insomniac Games még nem kommentálta a hibát

Mostanra minden képregényrajongó megtapasztalhatta, hogy milyen nagyszerű élményt kínál a tegnap megjelent Marvel's Spider-Man 2, ami bátran nevezhető az egyik legjobb szuperhősős játéknak, ami valaha készült. Az Insomniac Games egy minden eddiginél részletesebb játszóteret alkothatott a PlayStation 5 erejének köszönhetően, de emellett a történet és a karakterek terén is brillírozik a program, az addiktív játékmenetről már nem is beszélve. Sajnos azonban nem mindenki merülhet el Peter Parker és Miles Morales gonosztevőkkel tarkított kalandjában, a fizikai kiadást választók küzül ugyanis sokan vannak, akik már a telepítés végéig sem tudnak eljutni.

Elsőként Redditen jelezte egy szerencsétlenül járt felhasználó, hogy a lemezes verzió telepítése 36%-on megállt, és bármit is csinált, nem tudta megoldani a problémát. A kommentek között aztán sokan leírták, hogy náluk is ugyanez a helyzet, és hiába kezdik elöről a procedúrát, csatlakoznak le az internetről vagy indítják újra a konzolt, a hiba ugyanúgy jelentkezik a telepítés ezen pontján. Az Insomniac Games érdemben még nem kommentálta a szomorú fejleményeket (az IGN már megkereste őket az ügyben), de az ITT elérhető linken tudjátok jelezni a problémát, ha esetleg ti is így jártatok. Remélhetőleg mihamarabb megoldódik a helyzet, mivel egy elég borsos árú játékról van szó, és ilyen hibáról azért ritkán hall az ember.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!