• Elképesztően jól mutatnak a Marvel's Spider-Man 2 tócsái
  • Ezt egy összehasonlító videó is bizonyítja
  • Az első rész kapcsán egy kisebb botrány kerekedett ebből a grafikai elemből
  • Mivel a végleges verzióban nem úgy nézett ki a pocsolya, mint az E3-as előzetesben

Vannak olyan videójátékos botrányok, amelyek teljességgel megalapozottak, elég csak a Star Wars: Battlefront 2 mikrotranzakcióira, a Cyberpunk 2077 katasztrofális konzolos verzióira, vagy épp a The Last of Us Part 1 PC-s portjára gondolni, a sort pedig még (sajnos) hosszasan folytathatnánk. És van a PuddleGate, avagy az a jelenség, amikor néhány – vélhetően unatkozó – játékos kiakadt amiatt, hogy a 2018-as, egyébként kiválóan sikeredett Marvel's Spider-Man tócsái nem néznek ki olyan jól, mint a korábban mutatott E3-as videóban. Bizony, ez az eset valóban megtörtént, az Insomniac Games pedig jól láthatóan nem felejtette el a dolgot, hiszen a holnap érkező folytatásban már olyan realisztikus pocsolyákat kapunk, hogy azok szinte megszólalnak. 

Erről GamerInVoid videójának köszönhetően most hosszabban is meggyőződhetünk, a youtuber ugyanis összevetette az első rész felújított változatának grafikáját a Marvel's Spider-Man 2 látványvilágával, a 9:04-től kezdődő pocsolya-party pedig rávilágít, hogy rendkívül sok energiát fektettek ebbe az egyébként elhanyagolható elembe – a játékidő nagy részét úgyis lengedezve töltjük majd. Persze az egésznek talán az ég világon semmi köze nincs a PuddleGate-hez, és szimplán csak szerettek volna egy minden ízében csodálatos játékot letenni az asztalra a készítők, de szinte biztos, hogy legalább egy fejlesztőnek eszébe jutott közben ez a nevetséges ügy. 

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!