• Már előtölthetjük a Marvel's Spider-Man 2-t
  • Így rögtön a debütálás után belevethetjük magunkat a kalandokba
  • Az Insomniac játéka 86GB-ot foglal
  • Ami persze több is lehet a startot követően

Ugyan tömve vagyunk idén jobbnál-jobb játékokkal, a PlayStation tulajdonosok bizonyára a két főhőssel erősítő Marvel's Spider-Man 2 megjelenését várják leginkább, ami október 20-án szambázik be a Sony jelen generációs masinájára. Peter Parker és Miles Morales története minden eddiginél grandiózusabbnak (és részletesebbnek) ígérkezik, a kalandot pedig már most a PS5-ünkön tudhatjuk, nemrégiben ugyanis élesedett az előtöltés lehetősége, így mindenkinek elegendő ideje van arra, hogy rábökjön erre a felettébb hasznos opcióra. Ez a lehetőség a legtöbb esetben mindössze két nappal a debütálást megelőzően szokott elérhetővé válni, egyes exkluzívok azonban már napokkal a rajt előtt lecsoroghatnak az SSD-re – példának okáért a God of War Ragnarök is korábban költözhetett a masinákra előrendelés esetén. 

Az Insomniac Games egy GIF társaságában emlékeztetett minket az előtöltésre, a Marvel's Spider-Man 2 pedig körülbelül 86,268 GB-ot fog kölcsönkérni a kapacitásunktól, ami a mai világban már nem is mondható annyira soknak – pláne, hogy New York sokkal nagyobb és részletesebb lesz, mint az elődök esetében. Így tehát még a korábban megszellőztetett 98 GB-ot sem éri el a program, bár könnyen lehet, hogy a megjelenés után érkező frissítés(ek) megdobják egy kicsit a teljes méretet. Mindenesetre örüljünk annak, hogy már jó előre felkészülhetünk a Venommal való összecsapásra, hamarosan pedig az is kiderül, mennyire tud kiemelkedni a játék egy ennyire sűrű évben.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!