• Közel 100 GB-ot foglal a Marvel's Spider-Man 2
  • Ez a játékhoz készült limitált PlayStation 5 kiadás dobozáról derült ki
  • A program így több mint kétszer annyi helyet követel magának, mint az első rész
  • Október 20-án hálóhintázik be az Insomniac nagyszabású alkotása

Ugyan tömve vagyunk idén jobbnál-jobb játékokkal, a PlayStation tulajdonosok bizonyára a két főhőssel erősítő Marvel's Spider-Man 2 megjelenését várják leginkább, ami október 20-án szambázik be a Sony jelen generációs masinájára. Peter Parker és Miles Morales minden eddiginél grandiózusabb kalandja elképesztően szép látványt ígér (bár a vízeffekt miatt ezúttal is volt némi sírás), ami a program helyigényén is meglátszik, a limitált kiadású PlayStation 5 dobozának hála ugyanis kiderült, hogy mennyit foglal az ősz egyik legnagyobb dobása.

spiderman.jpg

A SpiderManCD nevű X-felhasználó osztotta meg a fent látható fotót, a poszt szövegéből pedig kiderül, hogy 98 GB-ot kell szabadon hagynunk az SSD-n, ha fel akarjuk fedezni New York eddig nem látott területeit. Ez ugyan manapság már nem nevezhető olyan soknak (elég, ha mondjuk a Call of Duty méreteire gondolunk), de a 2018-as Marvel's Spider-Man 45 GB-ján azért messze túltesz, ahogy annak újrakevert kiadását (71 GB) és a Miles Morales-t (54 GB) is lekörözi. A méret persze nem feltétlenül tükrözi az adott produktum minőségét, de azért bízzunk benne, hogy az Insomniac ismételten nem okoz majd csalódást.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!