• Sztori előzetes érkezett a Marvel's Spider-Man 2-höz
  • Amelyben Harry Osborn és Mister Negative is feltűnik
  • De Venom is nagy szerepet kap
  • Emellett egy tematikus PlayStation 5 és DualSense kontroller is bemutatásra került

Végre elkezdődőtt az idei San Diego Comic-Con, és ahogy arról tegnap beszámoltunk, az Insomniac Games legjobb játékának ígérkező Marvel's Spider-Man 2 is kapott egy saját panelt, ahol a fejlesztők és a szinkronszínészek is beszéltek a programról. Szerencsére azoknak sem kellett csalódniuk, akik nem tudtak kilátogatni a helyszínre, az október 20-án érkező alkotáshoz ugyanis érkezett egy meglehetősen ütősre sikeredett sztori előzetes, ami alapján elég mozgalmas cselekményre számíthatunk. A kezdő képsorokból kiderül, hogy ezúttal már Harry Osborn is kardinális szerepet fog játszani az események alakulásában, aki a világ meggyógyítását veszi a fejébe Peter segítségével – csak aztán megérkezik Kraven és díszes kompániája, hogy felforgassák kicsit New York városát. A trailerben a Tony Todd által megszólaltatott Venom is feltűnik, és most már szinte biztosan tudható, hogy kit használ fel a szimbióta. Láthatjuk továbbá az első részből ismert Mister Negative-ot, akinek van egy befejezetlen ügye Miles Morales-szel, de mellettük (mondhatni értelemszerűen) J. Jonah Jameson is visszatér, hogy a Hírharsona élén terjessze az igét Pókemberrel kapcsolatban. És itt még nem ért véget a meglepetések sora.

A Sony ugyanis leleplezett egy tematikus PlayStation 5-öt, valamint a hozzá tartozó DualSense kontrollert, és bizony mindegyik könnyedén elrabolhatja az egyszeri rajongó szívét. A feketébe és pirosba burkolózott konzol elképesztően jól néz ki, ahogy a Pókember szimbólummal ellátott vezérlő is meglehetősen mutatós darab, ráadásul nem muszáj az egész csomagot megvennünk, mivel mind a kontroller, mind pedig a PS5 borítók (a lemezes és a digitális változathoz egyaránt) megvásárolhatók lesznek külön-külön. Jövő hét péntektől indul az előrendelés, és szeptember 1-től válnak elérhetővé a kiegészítők, a teljes bundle-höz pedig a játék digitális változatát is megkapjuk.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!