• Új kép érkezett a Marvel's Spider-Man 2 Venomjáról
  • Akinek Tony Todd adja majd a hangját
  • Azonban nem volt egyszerű megalkotni a karaktert
  • Erről a fejlesztők nyilatkoztak

Többször is elmondtuk már, hogy mekkorát csalódtunk az óriási várakozások övezte PlayStation Showcase-ben, ahhoz viszont kétség sem fér, hogy a jó előre beharangozott Marvel's Spider-Man 2 bemutatónak sikerült a székhez szegeznie az egyszeri nézőt. Az Insomniac Games október 20-án érkező játéka az elődnél is nagyobb bejárható területtel és két főhőssel várja a játékosokat (akik egyébként már jó előre letölthetik a programot, hogy azonnal belekezdhessenek a széditő kalandba), a történet során pedig több ikonikus gonosztevő is feltűnik, többek között Kraven és Venom. Ez utóbbi persze már jó ideje tudható volt, hiszen vele jelentették be a játékot, de az még mindig kérdéses, hogy pontosan mekkora szerepe is lesz a sztoriban. Az Entertainment Weeklynek hála most kaptunk egy mutatós képet a "szörnyetegről", a fejlesztők pedig beszéltek egy kicsit arról, hogy mekkora kihívás volt megalkotni a karaktert, akit a Kampókéz sztárja, Tony Todd fog megszólaltatni.

venom.jpg

Bryan Intihar, az Insomniac kreatív igazgatója elárulta a lapnak, hogy rengeteget halogatták a karakter castingját, mert nagyon féltek attól, hogy ki adja majd a hangját. Végül azonban nagyon örültek annak, hogy Todd is bejelentkezett a szerepre. "Tony képes volt átadni Venom lényegét, vagyis azt az erőt, félelmet, ami annyira megkülönbözteti Petertől." – mondta Intihar. Jacinda Chew, a művészeti vezető pedig az antagonista látványtervéről értekezett. "Az volt az egyik legnagyobb kérdés az alkotói folyamat során, hogy mennyit beszél Venom? Emlékszem, a fejlesztés korai szakaszában készítettünk néhány koncepciót azzal kapcsolatban, hogy van-e neki ajka, szokott-e nevetni, mosolyogni, vagy épp ráncolni a homlokát." A csütörtökön kezdődő San Diego-i Comic-Conon egyébként külön panelt szentelnek a Sony idei legnagyobb dobásának (Symbiotic Relationships néven), ahol az imént idézett fejlesztők mellett feltűnik majd többek között Yuri Lowenthal (Peter Parker), Nadji Jeter (Miles Morales), Laura Bailey (Mary Jane Watson) és Tony Todd (Venom) is, szóval érdekes információkat és kulisszatitkokat tudhatnak meg a látogatók.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!