• Nem Peterből lesz Venom
  • De még csak nem is Eddie Brockból

Az Insomniac Games tegnap este megerősítette, hogy Venom mégsem Peter Parker vagy Eddie Brock lesz a készülő Marvel's Spider-Man 2-ben. Az idei Summer Game Festen mindenki legnagyobb meglepetésére az Insomniac Games kreatív igazgatója, Bryan Intihar lépett a színpadra, hogy elárulja végre a játék megjelenési dátumát: október 20-án érkezik a két szuperhős közös kalandja, de kaptunk pár új részletet a játék történetéről is.

Bemutattak egy teljesen új promóciós képet, amin Miles és Peter Venom ellen harcolnak. Intihar megerősítette, hogy a gonosztevő nem Eddie Brock lesz, és hogy a játék történetében nagy szerepet fog játszani a személyazonossága. A kulcsfontosságú kép azt a népszerű rajongói elméletet is megcáfolta, miszerint Peter Parker lesz Venom ebben az univerzumban, hiszen egyértelműen láthatjuk, ahogy Peter immár Miles mellett harcol a szimbiótával. Sokakat éppen a múltkori videóban is látható szimbióta-ruha zavart meg, de az elméletekről ITT írtunk bővebben. És hogy akkor ki lehet Venom? Nos, valószínűleg Harry Osborn. Az első játék stáblista utáni jelenetéből már tudjuk, hogy Harrynek szüksége van a szimbiótára az életben maradáshoz, így egyértelmű, hogy valahogyan kötődik a karakterhez.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!