• Új előzetes jött
  • Amiben Kraven is feltűnik
  • De Venom sehol
  • A fanok találgatják, merre lehet

A Marvel's Spider-Man 2 legújabb előzetese több szempontból is fontos. Végre mutattak nekünk nem keveset a gameplayből és az is kiderült, hogy Peter Parker a szimbióta-ruhát viseli ebben a kalandban, ami azt jelzi, hogy Venom szorosabban kapcsolódik a fő történethez, mint vártuk. Azt már tudjuk, hogy Venom valamilyen formában szerepelni fog a Marvel's Spider-Man 2-ben, bár a kiléte továbbra is rejtély. A friss előzetes után új teóriák születtek.

Az egyik ilyen, hogy Venom maga Peter Parker lesz. A fegyveres harcjelenet vége felé több rajongó is észrevette, hogy Peter szemei megváltoznak egy pillanatra, és igencsak hasonlítanak Venom szemeihez. Ez utalás lehet Peter későbbi átalakulására. A második az Ultimate képregénysorozat, amelyben Peter Venommá változik, és majdnem megöl egy embert, miután elveszti a kontrollt a saját tettei felett. Persze ezek csak rajongói elméletek és a játék legelső előzetesében látott, félelmetes Venom akár Eddie Brock, vagy akár maga Harry Osbourne is lehet. Ősszel kiderül!

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!