• Az egyjátékos élményre koncentrál majd a Marvel's Spider-Man 2
  • Semmiféle kooperatív módot nem fog tartalmazni
  • Ezt maga az Insomniac Games erősítette meg
  • Miután egy elszólás miatt sokan azt hittek, hogy ketten is kalandozhatnak

Holnap este nagy valószínűséggel már sokkal okosabbak leszünk a Marvel's Spider-Man 2-vel kapcsolatban, ma viszont még az információmorzsáké a főszerep. Bár a legutóbbi fejlemény éppenséggel eléggé kardiálisnak mondható, kiderült ugyanis, hogy megoszthatjuk-e az élményt egy barátunkkal. A két főszereplő révén ez lényegében adná magát, és az is ebbe az irányba billentette a mérleget, hogy a tavaly szeptemberben tartott SacAnime során Nadji Jeter, Miles Morales szinkronhangja egy eléggé félreérthető választ adott az erre vonatkozó kérdésre. A szóban forgó  eset akkor valamiért nem kavart túl nagy hullámokat, a napokban azonban ismét előkerült a téma (vélhetően a közelgő PlayStation Showcase miatt), valaki pedig rá is kérdezett a fejlesztőknél arra, hogy mégis mi a helyzet a kooperatív móddal.

Az Insomniac Games pedig hamar tiszta vizet öntött a pohárba, kijelentette ugyanis, hogy a legjobbnak ígérkező játéka bizony vegytiszta egyjátékos élmént kínál majd, közös lengedezés nélkül. Ebből adódóan szinte biztos, hogy Peter Parker lesz a nemrég még előzménysztorit is kapott alkotás főszereplője, míg Miles csak a néha beugró társ szerepét fogja betölteni – vagy mondjuk úgy száll be a harcokba, mint az Arkham City egyes karakterei anno. Ettől persze még nem várjuk kevésbé a játékot (én személy szerint amúgyis a magányos farkasként játszható kampányok híve vagyok), hiszen az első részből (és a csapat eddigi munkásságából) kiindulva egészen biztosan az ősz egyik legnagyobb durranásával lesz dolgunk.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!