• Kijött egy képregény
  • Amely az előzményeket meséli el
  • Akad benne egy nagyon lényeges városrész

A Sony egyelőre nem állította még pályára a hype-vonatot, pedig a Marvel's Spider-Man 2 idén ősszel fog megjelenni. Peter Parker és Miles Morales mindketten játszható karakterként térnek vissza, és a hírek szerint olyan klasszikus gonosztevőkkel szállnak majd szembe, mint Venom és Kraven, a vadász. A sztori az Insomniac által a Marvel's Spider-Man és a Spider-Man: Miles Morales játékokban elkezdett cselekmény folytatásaként csavarodik tovább és vélhetően legalább egy, teljesen új és eredeti karaktert is behoznak. A térkép vélhetően marad New York City, viszont most fény derülhetett egy új bejárható helyszínre, mivel a játékhoz kijött előzmény-képregény felfed egy ilyet, és a rajongók máris vad találgatásokba kezdtek.

Ez a rövid képregény a hétvégén jelent meg, és bár nem sokat árul el az Insomniac sikervárományosáról, de azt például bemutatja, hogy Peter és Mary Jane a Queens-i Forrest Hillsben, May néni házának hátsó kertjében grilleznek. Ez egyeseket arra engedett következtetni, hogy a híres városrész a Marvel's Spider-Man 2-ben is fel fog bukkanni, méghozzá bejárható, interaktív területként. Queens szerves része a Pókember-univerzumnak, és a Marvel's Spider-Man 2 rajongói számára még több felfedezésre váró nevezetességet biztosítana, ha valóban bekerülne a közelgő folytatásba.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!